وکیل ایرانیان خارج از کشور در مشهد

وکیل ایرانیان خارج از کشور در مشهد

همانطور که می دانید، امروزه بسیاری از هموطنان ما به دلایل مختلفی در خارج از کشور زندگی می کنند. دلایل مختلفی مانند: ادامه تحصیل، مهاجرت، اقامت دائم، اقامت موقت، اخذ تابعیت و ... از مواردی هستند که این افراد نمی توانند در ایران زندگی کنند. اما عدم حضور این اشخاص دلیل نمی شود تا از حق و حقوقی که در سرزمین مادری دارند، محروم شوند. در این بین، گاهی اوقات ممکن است مشکلات قضایی و حقوقی در زندگی این اشخاص رخ دهد، که برای برطرف کردن آن نیاز به یک وکیل حاذق دارند. بنابراین وکیل ایرانیان خارج از کشور در مشهد یکی از مواردی است که هموطنانی که در کشور دیگری اقامت دارند، به آن احتیاج پیدا می کنند.


وکیل بین المللی کیست؟

طبیعی است اشخاص، پس از مهاجرت به کشورهای دیگر؛ آشنایی کاملی با قوانین و مقررات آن کشور نداشته باشند. بر همین اساس پس از بروز مشکل حقوقی و قضایی در آن کشور، سریعا به فکر مشورت با یک وکیل بین المللی می افتند تا بتوانند مشکل خود را حل کنند. بهترین وکیل در مشهد یا شهرهای دیگر که در این حوزه تخصص دارند، می‌توانند کمک زیادی به شما داشته باشند.

متاسفانه اشتباهی که برخی افراد می کنند این است که، وکیل بین المللی یک فرد حقوق دان است که می تواند در چندین کشور دنیا به وکالت بپردازد. در حالی که این تفکر به کلی اشتباه است. هیچ فردی نمی تواند، در کشورهای مختلف که قوانین متنوعی دارند، به وکالت بپردازد. از طرفی هیچ نهاد بین المللی هم برای این موضوع وجود ندارد که امکان صدور پروانه وکالت جهانی را داشته باشد.

بنابراین وکیل بین المللی فردی است که با تجربه و توانایی که در حل مسائل و اختلافات بین المللی دارد، می تواند به چندین زبان مختلف صحبت کرده و موکل خود را با توجه به قوانین و مقررات کشورهای دیگر راهنمایی کند.

وکیل ایرانیان خارج از کشور چه خدماتی ارائه می دهند؟

ایرانیان خارج از کشور، با کمک گرفتن از یک وکیل با تجربه، می توانند بسیاری از مسائل خود را به راحتی حل کنند. در ادامه به معرفی برخی از خدماتی که وکلای بین المللی ارائه می دهند می پردازیم:

  1. نکاح

هر شخص ایرانی که در خارج از کشور اقامت دارد، از حیث نکاح به طور کامل تابع قانون ایران است. این موضوع بدین معناست که این افراد برای ازدواج، باید قانون جمهوری اسلامی ایران را رعایت کنند. اما به دلیل طولانی بودن مسافت و عدم آشنایی با قوانین ایران ممکن است برای آن ها مشکلاتی ایجاد شود. این افراد می توانند با وکالت دادن به یک وکیل مجرب که در ایران وکالت می کند، هر چه سریع تر به نتیجه دلخواه خود برسند.

  1. طلاق

برای گرفتن طلاق توافقی نیز ایرانیانی که خارج از کشور زندگی می کنند باید مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران عمل کرده و صیغه طلاق بین زوجین جاری شود. جاری شدن و خواندن صیغه طلاق، نیازمند این است که از قوانین ایران آگاهی کامل داشته باشید، بر همین اساس وکلای فعال در ایران می توانند کمک زیادی به شما داشته باشند.

  1. اهلیت اشخاص

به این نکته دقت داشته باشید، اهلیت هر فرد برای انجام معامله تابع دولت متبوع خودش می باشد. چنانچه اشخاصی که تابعیت ایرانی دارند، در خارج از کشور معامله ای انجام دهند، از نظر قواعد مربوط به اهلیت، که در صحت معامله تاثیر مهمی دارد، تابع قانون ایران می باشند. بنابراین این اشخاص باید با آگاهی کامل از قواعد اهلیت در ایران، به انجام معامله بپردازند. آگاهی لازم از قوانین و قواعد اهلیت، نیازمند مشورت با یک وکیل ایرانی می باشد. بنابراین وکیل ایرانیان خارج از کشور در مشهد در انجام معاملات نقش مهمی دارد.

  1. قواعد مربوط به ترکه

مباحث مرتبط با ارث و ترکه متوفی، از قواعد مربوط به احوال شخصیه است. بنابراین در صورت فوت شخصی که تابعیت ایران را دارد، اما در خارج از کشور زندگی می کند، مباحث مربوط به ارث و میراث او، طبق قوانین ایران انجام خواهد شد. بر همین اساس به ایرانیانی که در خارج از کشور زندگی می کنند، توصیه می کنیم پیش از فوت با تعیین یک وکیل مجرب؛ که به تمام قوانین مربوط به ارث و میراث در ایران مسلط است، از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند. دقت داشته باشید وکیل تعیین شده باید لیست کاملی از دارایی های فرد در اختیار داشته باشد تا بتواند به بهترین شکل کار خود را انجام دهد.

  1. قوانین مربوط به اموال غیر منقول

بسیاری از هموطنانی که در خارج از کشور زندگی می کنند، صاحب اموال غیر منقولی مانند خانه و زمین در ایران هستند. با توجه به اینکه اموال غیر منقول، از نظر حقوق مربوط به آن ها مانند مالیات یا مباحث انتقال، تابع قانون ایران هستند، افرادی که تابع ایران هستند، می توانند مباحث مرتبط با اموال غیر منقولی که در کشور ایران دارند، را به وکلایی که در این کشور فعالیت می کنند بسپارند.

انواع وکالت ایرانیان خارج از کشور

به طور کلی وکالت به دو دسته تقسیم می شود. در ادامه به معرفی این دسته ها می پردازیم:

  1. وکالت مطلق

گاهی اوقات افراد برای پیگیری و رسیدگی به تمام مسائل و مباحث حقوقی خود، از جمله مباحث اداری و مالی، به شخصی وکالت می دهند. با وکالتی که به آن شخص داده می شود، دیگر برای رسیدگی به تمامی امور احتیاجی به کسب اجازه از موکل ندارد. به این نوع وکالت، وکالت مطلق گفته می شود. با مشخص کردن یک وکیل برای این موضوع، او می تواند برای خرید و فروش، پرداخت هزینه به خانواده و ... اقدام کند.

  1. وکالت مقَیَد

وکالت مقید به این شکل است که، وکیل فقط در یک حوزه مشخص شده که در اختیارش قرار گرفته است اجازه انجام وظیفه دارد. برای مثال فقط در بحث خرید و فروش خانه یا ماشین.

وکالت ایرانیان خارج از کشور به شکل است؟

افرادی که به هر دلیلی در خارج از کشور زندگی خود را می گذرانند، برای وکالت دادن به یک وکیل باید استانداردهای تعیین شده را رعایت کنند. در آغاز این پروسه، افرادی که مقیم سایر کشورها هستند، باید به سفارت خانه ایران در کشور مورد نظر مراجعه کنند و از آنجا درخواست وکالت نامه را تنظیم کنند. بدین وسیله می توانند برای گرفتن حق و حقوق خود اقدام کنند.

انواع وکالت نامه ایرانیان خارج از کشور

هموطنانی که در خارج از کشور زندگی می کنند، می توانند وکالت های نامه های مختلفی به وکلای ایرانی بدهند، برای مثال: وکالت نامه ازدواج (موکل مرد)، وکالت نامه ازدواج (موکل زن)، وکات نامه برای امور اداری، وکالت نامه برای امور بانکی، وکالت نامه برای اقامه دعاوی مختلف و ... از این قبیل موارد هستند.

جمع بندی

در اغلب مواقع، وکلایی که برای ایرانیان خارج از کشور تعیین می شوند، علاوه بر اینکه بر مباحث قانونی و حقوق هموطنان خارج از کشور تسلط کامل دارند، تا حدودی با قانون کشورهای مختلف هم آشنایی دارند. بنابراین اگر دعوی مطرح شده، به گونه ای باشد که با قوانین دو کشور در تعارض باشد، وکیل ایرانیان خارج از کشور در مشهد می تواند این مشکل را حل کند.

وکیل علی ابراهیمی مهر و تیم ایشان، با کوله باری تجربه و روزمه موفقی که در این حوزه دارند، می توانند کمک زیادی به شما عزیزان داشته باشند.

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آقای علی ابراهیمی می باشد.