وکیل اقامت و تابعیت در مشهد

وکیل اقامت و تابعیت در مشهد

همانطور که می دانید، برای گرفتن اقامت، تابعیت و مهاجرت به هر کشوری، باید در مورد قوانین و مقررات ملی کشورهای مبدا و مقصد، دانش و اطلاعات کافی داشته باشید. وکلای مهاجرت و تابعیت در فاکتورهایی مانند درخواست ویزا، گرفتن تابعیت، گرین کارت و دیگر مواردی که برای خروج از کشور یا اشتغال در کشور جدید لازم است، می توانند راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند. بنابراین، اگر قصد مهاجرت دارید، توصیه می کنیم، ابتدا با یک وکیل اقامت و تابعیت در مشهد مشورت های لازم را داشته باشید.


وکیل اقامت و تابعیت در مشهد

وظیفه کاری وکیل اقامت چیست؟

مسلما افرادی که در یک کشور زندگی می کنند، همگی تابعیت آن کشور را ندارند. این موضوع در مورد کشور ایران هم صدق می کند. امروزه افراد زیادی هستند که می خواخند تابعیت و اقامت دائمی ایرانی داشته باشند. بسیاری از مهاجران هم نمی دانند در صورت گرفتن تابعیت، چه امکاناتی در اختیارشان قرار خواهد گرفت، بنابراین اصلا پیگیر این موضوع نیستند. یک وکیل اقامت و تابعیت، با دانش و آگاهی از تمام قوانین کشور، می تواند به همه مهاجرانی که قصد گرفتن تابعیت و اقامت برای خود، همسر و فرزندانشان را دارند، کمک کند.

اما اولین قدم شما برای این موضوع، باید انتخاب یک وکیل کار کشته باشد که در این حوزه رزومه موفقی دارد. اما قبل از آن بهتر است یک تعریف کلی از کلمه تابعیت داشته باشیم:

تابعیت چیست؟

از نظر لغوی، تابعیت به معنای اطاعت کردن، پیروی کردن از قوانین یک کشور است. اما از نظر قانونی، تابعیت اصطلاحی است که خبر از یک رابطه اجتماعی، سیاسی، حقوقی و معنوی بین یک شخص و یک دولت را می دهد. البته تعریف تابعیت در حقوق بین الملل، به یک نمونه ختم نمی شود و دانشمندان برای این موضوع معانی مختلفی ارائه داده اند. در ادامه برخی از این تعاریف را شرح می دهیم:

  • تابعیت می تواند به معنای یک رابطه سیاسی حقوقی باید که فرد را به یک دولت مشخص مرتبط می کند.
  • تعلق حقوق یک شخص، به جمعیت تشکیل دهنده دولت یک کشور.
  • تابعیت می تواند به معنی رابطه ای باشد که با آن خانواده یک ملت تشکیل می شود، پیوندی که باعث می شود وابستگی یک فرد به یک ملت مشخص توجیه شود.

انواع تابعیت

به طور کلی می توانیم تابعیت را به دو نوع ذاتی و اکتسابی تقسیم کنیم:

  1. تابعیت ذاتی (اصلی)

داشتن تابعیت اصلی، از دو روش امکان پذیر می باشد. روش اول تابعیت به وسیله خاک، و روش دوم تابعیت به وسیله خون است.

طبق ماده 976 قانون مدنی، تابعیت به طور ذاتی به دو روش منتقل می شود:

  • افرادی که پدر ایرانی دارند. برای این دسته تفاوتی ندارد در خارج یا داخل ایران متولد شده باشند، افرادی که در این دسته قرار می گیرند اصطلاحا "ایرانی الاصل" نامیده می شوند. این روش در واقع همان تابعیت از به وسیله خون می باشد.
  • افرادی که در ایران متولد شده اند و والدین آن ها معلوم نباشد. تابعیت در این روش، همان تابعیت به وسیله خاک است.

رابطه تابعیت و اقامت

به طور کلی، رابطه تابعیت  و اقامت در این است، که فرد تحت یک شرایط خاص و مشخص، به وسیله اقامت می تواند، تابعیت کشور مورد نظر خود را دریافت کند.

شرایط گرفتن اقامت دائم ایران

وکیل شما، با جمع آوری اطلاعات لازم از شرایطی که دارید، و اجازه قانون برای گرفتن اقامت، یک درخواست تنظیم می کند و آن را به بهترین شکل ممکن به دولت ابلاغ می کند. اما برای گرفتن اقامت دائم در کشور باید واجد شرایط خاصی باشید، در ادامه به معرفی این شرایط می پردازیم:

  • در زمان درخواست، سن قانونی فرد باید به 18 سال تمام، رسیده باشد. حتی اگر حکم رشد داشته باشد، باز هم تفاوتی نخواهد کرد.
  • به طور قانونی، باید 5 سال در ایران سکونت داشته باشد. یعنی فرد باید پروانه اقامت داشته باشد.
  • فردی که تقاضای اقامت می دهد، باید در یک شغل متخصص باشد، یا حداقل مقام علمی بالایی داشته باشد. همچنین باید دارای دو سال سابقه اقامت به طور قانونی در ایران را داشته باشد.
  • متقاضای دارای زن و فرزند ایرانی باشد.
  • علاوه بر شرط دو سال سابقه اقامت قانونی در کشور ایران، حقوق مستمری و بازنشستگی شخص متقاضی باید به تایید یکی از بانک هایی که در ایران مجاز هستند برسد.
  • متقاضی در امور عمرانی یا تولیدی کشور ایران، که از طرف مقامات صلاحیت دارد تایید شده باشد، سرمایه گذاری کند. البته دقت داشته باشید که شرط اقامت قانونی به مدت 2 سال در این مورد هم صدق می کند.

کلام آخر

بدون شک برای اخذ اقامت در کشورهای مختلف بهتر است یک وکیل داشته باشید. بهترین وکیل در مشهد که جناب آقای علی ابراهیمی مهر هستند، می‌توانند در این خصوص کمک زیادی به متقاضیان بکنند.

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به آقای علی ابراهیمی می باشد.